Tuesday, August 24, 2010

Semoga semuanya selamat ye...

Salam...Just nak share yg Hari Khamis nt Alia ada appointment kat IJN, KL. Further check-up dgn Dr. disana. Minta semua rakan2 doakan semoga Alia berada dalam keadaan sihat ye nt...InsyaAllah berkat di bulan Ramadhan ni dan Syawal yg bakal tiba, akan ada khabar gembira untuk kami sekeluarga....

video

Ibu dah mula rasa seram sejuk ni bila tarikh appointment di IJN semakin hampir...tp bila tgk Alia senyum ketawa..buat ibu lupa semuanya sayang.....Memmag Alia seorg baby yg kuat, walaupun ada penyakit, tp tetap aktif seperti baby2 lain..dan skrg sgt suka bergaduh dgn abg2 ye...Moga Allah perkenankan doa kami semua untuk lihat Alia terus sihat mcm kakak dan abang2 ye...

Ya Allah, kuatkan diri kami, berikan kami kesabaran untuk menerima semua yg terjadi ke atas diri kami,Sembuhkanlah segala penyakit anakku, jadikanlah dia sihat dan sempurna,
Ya Allah..kabulkan lah permintaan kami, berilah kami jalan yg menuju kesembuhanMu, Sesungguhnya kepadaMu kami memohon dan kepadaMu kami berserah...Amin...

2 comments:

  1. moga alia sihat sejahtera dan dilindungi Allah.. comel betul alia.. bestnya dah 4 org anakk..

    ReplyDelete
  2. Thanksss..InsyaAllah..
    Ana kan masih muda lg, bila lg nak bg adik kat Alisya?

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails